Jobs

Se vores ledige stillinger hos DCC


 
 

Indkøber

Led genbrugsrevolutionen inden for IT-udstyr

Vil du netværke med alt fra internationale mæglere til danske kommuner for at indkøbe og puste nyt liv i brugt hardware?

”Du får ejerskab på et område, der står til at vækste helt vanvittigt. Jeg var med til at starte brugt IT op som forretningsområde for et par år siden, og det er virkelig gået stærkt. Så det her er en superspændende stilling, hvis du også brænder for bæredygtighed og værdien af IT-genbrug,” fortæller Purchasing Manager Mette Gammelgaard, som tidligere har siddet i stillingen.
I Dansk Computer Center leverer vi IT-hardware og infrastrukturprodukter fra anerkendte internationale brands til danske virksomheder. Som en af Europas førende distributører af overskudsprodukter og brugte IT-varer arbejder vi for en verden med cirkulær økonomi og bæredygtig IT. Vil du være med?

Dyrk leverandørsamarbejdet og følg dine indkøb til dørs

Som en del af Indkøbsteamet får du 3 kolleger med ansvar for hvert deres indkøbsområde. Her får du ejerskab over indkøb af brugte varer til genbrug, når du køber alt fra computere og skærme til telefoner og tablets fra førende brands såsom Apple, Samsung og Dell.

Du har styr på det skiftende sortiment inden for brugt udstyr i tæt samarbejde med produktchefen. Her er du inde over hele processen fra indkøb og istandsættelse til opfølgning på salg og prissætning. Mere specifikt kommer du til at:

  • Gennemgå daglige lister af udbud på brugte varer og slå hurtigt til, når du spotter gode varer og priser
  • Holde overblik over alle indkomne ordrer og koordinere levering/afhentning
  • Samarbejde med produktionen om grading, istandsættelse og genpakning af produkter
  • Hjælpe med prissætning og prisregulering og holde sælgerne opdaterede på vores sortiment
  • Rejse 20-40 dage om året for at deltage i mæglermøder, netværke og forhandle nye kontrakter på plads, primært i USA
  • Opdyrke nye slutkundeleverandører i form af kommuner, skoler og end-of-lease-selskaber.
  • Bliv en del af en fantastisk arbejdsplads, hvor din passion er vores fokus.

Du bliver en del af en virksomhed, der satser stort på netop dit område. Der er masser af penge at spare, spild at minimere og danske virksomheder, der kan få glæde af aflagt udstyr. Du vil derfor opleve stor opbakning til dit arbejde – og stor afsætning på alt det udstyr, du kan få fingre i.

Du får desuden 115 sociale, sjove og venlige kolleger, der skaber en god stemning både i og uden for arbejdstiden. Så hvad end du vil spurte derudad til DHL Stafet, Nordic Race og firmafodbold eller hygge dig til brætspilaften, LAN-party og fredagsdart, er der kolleger klar til at byde dig velkommen.

Sans for struktur og erfaring med indkøb af brugt IT

  • Du har erfaring med indkøb af brugt IT-udstyr eller lignende produkter
  • Du har flair for IT og evnen til at fastholde et knivskarpt overblik og overskue store mængder data
  • Du er dygtig til engelsk, både i skrift og tale, da du kommer til at kommunikere med mange udenlandske leverandører.

Interesseret?


Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Tina Janting på tlf. 8764 1082. Send ansøgning og CV til hr@dcc.dk – hellere i dag end i morgen, for vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og inviterer løbende til samtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig!

  

 

 

Lene Bach
+45 8764 0668