Bliv kunde hos DCC og få adgang til en lang række af fordele

Spar tid og penge, afgiv dine ordrer online via vores e-shop, hurtig levering, gode kreditvilkår og meget mere. Glem heller ikke at du som kunde automatisk modtager vores nyhedsbrev og hermed får adgang til specifikke kampagnetilbud eller nyheder omkring vores nyeste produkter og services.

 
 

Bliv kunde i dag

Registrer nu

Tak for din interesse i DCC. For at blive kunde, venligst udfyld formularen. Såfremt du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.

På grund af vores brede netværk får man som kunde hos DCC adgang til et stort vareudvalg af blandt andre Lenovo og HP hardware i forskellige kvaliteter og prisniveauer (New Retail, Remanufactured eller Refurbished). Det betyder, du kan vælge mellem et bredt varesortiment til forskellige budgetvenlige niveauer.

Bredt udvalg.
Vores brede udvalg inkluderer både klienter, server/storage og infrastructure løsning. Vi står gerne til rådighed for at præsentere dig for hele vores produktportefølje og forretningspotentiale.

ISO 9001-certificeret.
Vi er ISO 9001-certificeret, hvilket betyder, at vi har styr på alle processer og leverer pålidelig kvalitet. Derudover er vi forpligtet til løbende at føre kontrol og til konstant at forbedre vores arbejdsgange.

Personlige Account Managers.
Vi tilbyder alle vores kunder dedikerede personlige Account Managers som bliver fast kontaktperson ved alle henvendelser. Du får hermed altid en hurtig og personlig respons med en Account Manager, som kender dig, din forretning og ordre historik.

Gode kreditvilkår.
DCC er en velkonsolideret forretningspartner for både producenter og distributører i mange lande, og er tildelt den højeste kreditvurdering AAA, af Dun & Bradstreet, for en meget solid økonomi.

Fleksible løsninger.
Som kunde hos DCC får du mulighed for at kunne få udskiftet stort set alt - det betyder, du kan få tilpasset sprog på tastatur, skiftet operativsystem eller ændret RAM, harddisk og wifi-kort. På kraftige workstations kan du også få skiftet eller ændret antal CPU’er.

Webshop 24/7.
Du kan via vores webshop afgive ordrer hele døgnet. Webshoppen giver adgang til både et bredt vareudvalg i forskellige prisklasser samt et hav af konfigurationsmuligheder

Hurtig levering.
Hurtig levering med mulighed for dag-til-dag levering i Europa ved afgivelse af ordre inden kl. 14. 

Høj kvalitet i vores leverancer.
Hvad enten det er produktkvalitet, leveringstider, rådgivning, RMA behandling m.m. så er vores kunder sikret en høj kvalitet og professionel håndtering.

want it done cheap,
fast, and well?
check.