Stort netværk og godt samarbejde giver fordele

Vores samarbejds­partnere

Vi har et vidt forgrenet netværk af samarbejdspartnere i hele verden bestående af førende IT-producenter og distributører med ekspertise inden for hver deres felt. Fælles for dem alle er, at de bidrager til at skabe værdi for vores forhandlere og kunder samt for os.

Vores partnerskaber er en af de essentielle elementer for at kunne opnå vores vision, og relationen til dem er derfor en et vigtigt redskab til vækst. Vores tilgang skal altid være tillidsskabende, værdiskabende, initiativrig og proaktiv. Nedenfor har vi listet de partnerskaber vi har indgået for at sikre vores kunder det bedste udgangspunkt når det kommer til sortiment, priser, kvalitet og service m.m.

Lenovo

Siden 2007 har DCC været certificeret Lenovo Business Partner, og vi er derfor særligt kendte for vores høje niveau af viden om, og erfaring med, salg og håndtering af Lenovo produkter. Vi er specialister indenfor Lenovo og tilbyder et bredt sortiment indenfor bl.a. kvalitetsgrupperne - New Retail og Lenovo Refresh.

New Retail er fabriksnye produkter i originale Lenovo kasser med fabriksforsegling - bærbare og stationære computere, monitors, server & storage etc. med tilhørende fuld Lenovo garanti.

Refresh er Lenovo produkter, som kommer direkte fra Lenovo som følge af overproduktion, aflyste ordrer, eller produkter med beskadiget emballage. Lenovo Refresh produkter har også fuld Lenovo garanti. Vores certificerede teknikere tester og konfigurerer bl.a. ThinkPads, ThinkCentres og ThinkStations ifølge vores kunders behov.

HP

Vi har været HP Partner siden 2010 og har et tæt samarbejde. Vi distribuerer kvalitetsgrupperne New Retail og HP Renew.

HP Renew produkter er typisk overproduktion fra fabrikken eller produkter returneret af kunder i forbindelse med aflyste ordrer eller indgået via indbytningsprogrammer. HP Renew produkter er af høj kvalitet og ofte helt nye, komplet istandsat og testet af HP samt med fuld HP garanti.

Schneider Electric

DCC har siden 2003 været distributør af APC nødstrømsanlæg i Danmark. Vi blev i 2006 udvalgt som strategisk partner af APC. APC blev ultimo 2006 opkøbt af Schneider Electric, hvilket betyder, at vi i tæt samarbejde med Schneider Electric i dag tilbyder vores kunder hele APC by Schneider Electric produktprogrammet.

Vi tilbyder også APC InfraStruXure, der er en innovativ arkitektur som giver sikkerhed, backup og maksimal fleksibilitet i en server-konsolidering. Igennem de sidste 12 år har vi projekteret og faciliteret adskillige små og store datacentre. Vi laver både stationære og mobile datacentre - i bund og grund er det kun dine ønsker, som sætter begrænsningen.

CommScope

DCC og CommScope indgik i 2010 samarbejde for at skabe fokus på kablingen i datacentre. Samarbejdet betyder, at DCC i dag er Authorized Datacenter Value add Distributor & Partner.

Vi lagerfører fiber, kobber og patchkabler, samt forhandler hele CommScope AMP Netconnects produktportefølje - primært med fokus på datacenterprodukterne preterminerede kobber- og fibersystemer. Vi har stor erfaring med design af datacentre, og kablingen er i denne proces en væsentlig faktor. Vi designer både større og mindre kablingsløsninger og er altid i stand til at skabe den motorvej, som sikrer den bedste IT-investering.

Iiyama

Iiyama er en af verdens førende producenter af monitors og er kendt for at kombinere stærk produktudvikling med elegant japansk design.

Vi tilbyder et unikt sortiment af Iiyama skærme, der dækker stort alle behov indenfor brugervenlige desktop monitors, touch displays, storformat og gamer skærme.

BlackFog

I 2019 har DCC valgt at tilføje BlackFog Privacy til deres produkt sortiment for at imødegå markedets stigende efterspørgsel af kvalificerede sikkerhedssoftware. Blackfog understøtter eksisterende sikkerhedsløsninger og skal anvendes som et supplement til firewall og antivirus programmer. BlackFogs teknologi er unik i den forstand, at den indeholder 12 beskyttelseslag der forhindrer ransomware, spyware, malware, phishing og uautoriseret dataindsamling og profilering. Den sikrer hermed, at kritiske og bruger-/virksomhedsfølsomme data ikke bliver sendt ud fra enheden og misbruges af 3. part.

AG Neovo

AG Neovo er en af verdens ledende producenter af skærm enheder til både til både professionelle marked samt til forbrugere. Hvad enten det gælder biblioteker, overvågningslokaler, moderne transportsystemer, designkontorer eller avanceret medicinske faciliteter, så er AG Neovo skærme skabt til at imødekomme de krav, der stilles i offentlige og professionelle miljøer, hvilket typisk sker gennem patenterede teknologier, innovative egenskaber og progressivt design. DCC er AG Neovo Partner, og vi tilbyder alle AG Neovo skærme samt tilbehør i hele Skandinavien.

PanzerGlass

PanzerGlass™ er en af verdens førende brands inden for skærmbeskyttelse til mobil telefoner, tablets og laptops og kendt for sit ekslusive design af skærmbeskyttelse samt innovative tilgang. PanzerGlass har datterselskaber og kontorer i hele verden og indgår i samme Holding selskab som DCC. DCC sælger PanzerGlass skærmbeskyttelse til mobil telefoner samt det unikke Privacy Filter til lapstops. 

Læs mere om PanzerGlass Privacy Filter her

 

Søren Viktor
+45 6360 1192
sovi@dcc.dk