Sælg trygt jeres virksomheds brugte IT-udstyr til os

Vi garanterer jer dokumentation for sikker datasletning, håndtering af hele processen og en god fortjeneste.

Få et prisestimat

Dokumentation for sikker datasletning

Når I sælger jeres virksomheds brugte IT-udstyr til os, får I dokumentation for, at alle data bliver slettet i en certificeret proces og slettes i overensstemmelse med GDPR regulativer og internationale standarder.

Patenteret sletningmetode fra Blancco

Vi bruger en patenteret sletningsmetode fra Blancco, der er en førende producent inden for software til datasletning. Metoden sikrer, at alle data på harddisken slettes permanent og genererer samtidig en certificeret sletterapport som bevis for at sletningen er udført korrekt.

Godkendt af verdens førende PC producent

Siden 2007 har vi været en godkendt partner i Lenovos program for returvarer, og vi behandler mere end 100.000 enheder om året. Det er en tillidserklæring. For os. Og et udtryk for, at vi har kompetencerne til at håndtere og slette data sikkert.

ISO 9001-certificeret efter anerkendt standard

Vi er ISO 9001-certificeret, hvilket betyder, at vi har styr på alle processer og leverer pålidelig kvalitet. Derudover er vi forpligtet til løbende at føre kontrol og til konstant at forbedre vores arbejdsgange.

Spørg vores kunder, hvis du er i tvivl

Efter et par vellykkede behandlinger af vores brugte IT udstyr, besluttede vi os for at bruge DCC som samarbejdspartner.

Datasikkerhed er altafgørende for os, og DCC arbejder ud fra en certificeret proces og kan dokumentere sikker sletning af alt data, som lever op til vores skærpede regler for datasletning.

Dennis Malmgren Driftstekniker, Bygma IT

Nemt og enkelt
– vi tager ansvar for hele processen

Få estimeret et uforpligtende tilbud

Vi estimerer prisen ud fra en online-formular, som vi beder jer udfylder. Her har vi brug for modelnavn, alder og tilgængelighed på jeres udstyr. Har I ikke et nøjagtigt overblik, kan I sende alt jeres IT-udstyr til os, så vurderer vi et købsbeløb. Er I efterfølgende interesserede, laver vi en endelig aftale.

Få afhentet det udfasede IT-udstyr

Vi henter jeres IT-udstyr på jeres adresse. Transporten foretages på paller pakket i forsvarligt forsendelsesmateriale, og hentes af en certificeret fragtmand, som leverer udstyret til opbevaring på vores sikrede lager. Vi har også mulighed for at sende metalbure, der aflåses hos jer og kun kan låses op af DCC-personale.

Få certificeret datasletning

På vores lager opbevares udstyret i aflåst tilstand, indtil vi påbegynder behandlingen. Alle data slettes med udgangspunkt i en certificeret proces og ud fra alle gældende regulativer i sikrede miljøer. Alt datasletning og behandling sker på vores egen lokation. Hver enhed gennemgår desuden en omfattende proces, hvor vi fjerner fysisk mærkning som tyverisikring, firmalogo og lignende.

Dokumentation og afregning

Når sletningen er foretaget, modtager I et slette-certifikat, der dokumenterer korrekt håndtering af datasletning på jeres enheder. Så kan I altid påvise, at jeres virksomhed følger GDPR-regelsættet. Som den sidste del af processen, modtager I en detaljeret rapport og afregning. Herefter overføres beløbet til jeres konto.

Hvilke former for IT-udstyr opkøber vi?

Vi opkøber partier af forskellige mærkevarer primært inden for kategorierne:

  • Servere og storage
  • Bærbare og stationære computere
  • Smartphones og tablets

Få et prisestimat

Bidrag til bæredygtig IT

Det estimeres, at der globalt produceres ca. 45 mio. tons IT-affald om året – i EU produceres alene ca. 8,7 mio. tons elektronikaffald hvert år. Kun omkring 2 tons indsamles og genanvendes i kontrollerede rammer. Størstedelen af IT-affaldet vurderes at ende som illegalt elektronikskrot i Afrika og Asien.

Udfordringen med elektronikaffald er, at det sammenlignet med almindeligt husholdningsaffald indeholder farlige stoffer som fx bly, cadmium og kviksølv. Stoffer, som kan skabe alvorlige miljøproblemer, hvis det ikke behandles forsvarligt. Derfor er det vigtigt at genanvende det IT-udstyr, der kan.

Sund fornuft og en sund forretning 
Når I sælger jeres udfasede IT-udstyr til os, istandsætter og opgraderer vi det efter kundespecifikke ønsker og behov. IT bliver således både sund fornuft og en sund forretning. Og I bidrager hermed til at tage et medansvar for miljøet.

I kan trygt regne med os

DCC A/S blev etableret i 1995. Vi er vokset kontinuerligt gennem årene og er i dag en af de største distributører af IT-overskudsproduktioner i Europa. Vi er tildelt den højeste kreditvurdering, AAA, af Dun & Bradstreet for en meget solid økonomi. Og vi er flere gange kåret som en af de bedste IT-virksomheder i Danmark af bl.a. Computerworld.

Få et prisestimat

 
 

Udfyld formularen og lad os regne på, hvad jeres virksomheds brugte IT-udstyr er værd. Det er gratis og uforpligtende.

 

Udfyld kontaktformularen


Du er også velkommen til at kontakte os

Mette Gammelgaard

Purchasing Manager

phone+45 6360 1159

mailmega@dcc.dk

mega@dcc.dk

Mette Gammelgaard

we don't treat our products like our own. 
we treat them like we borrowed them.

Søren Viktor
+45 6360 1192
sovi@dcc.dk